Ga naar inhoud

[OPGELOST] Windows Live Messenger probleem


Joukee
 Delen

Aanbevolen berichten

Hoi allemaal,

Laatst heb ik mijn Windows Messenger (versie 8.0) gedwongen moeten upgraden naar de nieuwste Windows Live Messenger (Essentials - Windows Live). Sinds ik deze upgrade heb uitgevoerd kan ik mijzelf niet meer aanmelden. Als ik mij aanmeld komt het programma met de volgende Foutmelding:

fout.png

Als ik het foutenrapport wil bekijken, krijg ik het volgende:

fout2.png

Ik heb al veel dingen geprobeerd. Het programma verwijderd (en ook alle bestanden die er mee te maken hadden), CCleaner gebruikt, opnieuw installeren enz. Dit ik heb 5 keer herhaald en steeds blijft mijn probleem. Ondertussen gezocht op internet naar mensen met hetzelfde probleem, maar dan kom ik ook niet veel verder. Ik had een email gestuurd naar klantenservice van Windows Live en die konden mij niet verder helpen.

Jullie zijn mijn laatste hoop:bawling: Hopelijk kunnen jullie mij helpen met dit probleem!

Met vriendelijke Groet,

Jouke

Link naar reactie
Delen op andere sites


Blijkbaar gaat het om het bestand wlcomm.exe. Dat bestand wordt gebruikt om je contactenlijst up to date te houden. Misschien is er een bestand verdwenen in de map die betrekking heeft op je msn contacten. Ik ben geen (ervaren)gebruiker van windows messenger, dus ik kan niet onmiddelijk zeggen over welke mappen het juist gaat.

Het zou ook een probleem kunnen zijn met je register. Dit kan ontstaan zijn door eerdere versies van msn (verkeerd) te verwijderen. Een scan van het register kan het probleem misschien oplossen en alle resten van msn verwijderen. Normaal zou cccleaner dat al moeten gedaan hebben.

Het zal dus wachten worden op een oplossing van een ander lid.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Hoi, bedankt voor de Reactie!

Het probleem is al opgelost. Ik kwam toevallig ergens iets tegen op internet.

Een persoon had hetzelfde probleem en na verwijderen van Nvidia network access manager was dit probleem verholpen. Ik heb dit ook gedaan en na het opnieuw opstarten van de pc, deed Windows Live Messenger het!

Bedankt voor de reacties en keep up the good work!

Link naar reactie
Delen op andere sites


Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...