Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!


Log in om dit te volgen  
superjona

[Firefox] Schakel automatische virusscan bij download af.

  Aanbevolen berichten

  De meeste recente virusscanners hebben een real-time bescherming ingebouwd. Dat wil zeggen dat je virusscanner alle gedownloade bestanden op de achtergrond checkt. Firefox heeft echer de slechte gewoonte om over alle downloads nogmaal een scan te laten lopen. Velen vinden dit erg vertragend, maar gelukkig is er een manier of de automatische virusscan uit te schakelen. Als je een recente/goede virusscanner hebt, hoef je je geen zorgen te maken over bedreigingen.

  Methode:

  In de adresbalk van Firefox, tik je "about:config" in zonder haakjes. Zoek nu naar "browser.download.manager.scanWhenDone". Dubbelklik op deze op de toestand "False" te zetten.

  aangepast door superjona

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Log in om dit te volgen  

  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.