Ga naar inhoud

Toetsenbord problemen windows 7


pimenta
 Delen

Aanbevolen berichten

Geachte Lezer,

Vandaag is mij een hele vreemde situatie overkomen. Ik installeer windows 7 professional als een nieuwe installatie op mijn splinter nieuwe intel i3core computer. Alles gaat goed tot het moment dat ik het toetsenbord aanraak. Deze werkt niet correct. Hij hapert en geeft hele reeksen dezelfde letters. In apparaten beheer geeft de computer echter geen problemen aan. Alle apparaten zijn correct geïnstalleerd. Ander toetsenbord geprobeerd, zelfde probleem. Toetsenborden op een andere computer geprobeerd geen probleem.

Het vreemde is dat de usbpoorten zelf geen problemen geven want alle randapparatuur wordt gewoon herkend en geïnstalleerd. (zelfs de usb toetsenborden die ik probeer, maar geen van allen werkt). Alles werkt dus behalve het toetsenbord. Ik heb ook al op internet de passende de driver geinstaleerd maar dat geeft precies hetzelfde probleem.

Als ik de computer opstart in de veilige modus reageert het toetsenbord prima. Zelf met linux en in de bios geen problemen.

Het betreft een microsoft 600 keyboard.

Heeft iemand een idee wat hier aan de hand zou kunnen zijn want ik wordt er echt gek van. Typen met een schermtoetsenbord is geen pretje.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Probeer deze mogelijke oplossingen:

1. Voer de tip van Stegisoft hieronder eerst uit! (in bericht #3)

2. Als dat niet werkt, dit eens lezen:

Toetsenbordproblemen oplossen

3. En dit eens lezen:

Misschien zijn plaktoets-instellingen het probleem.

Ga naar Start/Configuratiescherm/Toegankelijkheid/Toegankelijkheidscentrum en kies onderaan "Het toetsenbord eenvoudiger in het gebruik maken".

Bij "Het typen gemakkelijker maken" zorg je dat er geen vinkje staat bij "Plaktoetsen inschakelen". Het best zorg je ervoor dat er geen vinkjes staan, en enkel een vinkje staat bij "U kunt Wisseltoetsen inschakelen door de toets ..." (dat is het enige dat bij mij is aangevinkt in de optie 'het typen gemakkelijker maken')

aangepast door Kurtt
Link naar reactie
Delen op andere sites


 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...