Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

Kan ik office 2010 op een pc die met windows xp draait plaatsen?
Office 2010 draait perfect op Windows XP Service Pack 3. Dus je moet service pack 3 geinstalleerd hebben. Normaal gezien is dat het geval als "automatische updates" aanstaat op je computer.

Kan ik windowsxp vervanden of upgraden naar windows7

Maak eerst een backup van je belangrijke documenten. Programma's zul je toch opnieuw moeten installeren als je upgrade van XP naar Windows 7. Onderstaande link legt uit hoe je backups maakt van je belangrijke documenten en instellingen, zodat de update van XP naar Win7 soepeler verloopt:

Je kan best deze werkwijze gebruiken. (5 stappen)

aangepast door Kurtt
Link naar reactie
Delen op andere sites

Dat kan je inderdaad doen in het Configuratiescherm/Software en daar dan Microsoft Office 2003 klikken en op Verwijderen klikken.

2003 en 2010 er dus niet beide op laten staan, want dan krijg je kans op foutmeldingen. Gewoon 2003 keurig verwijderen via Configuratiescherm en daar Software kiezen en daar Microsoft Office 2003 kiezen om te verwijderen.

Om het ingewikkeld uit te leggen: als je beide versies erop laat staan, probeert een van de 2 versies zichzelf terug te initialiseren als je een office-toepassing start, en dat werkt op de zenuwen als dit telkens bij een office-toepassing gebeurt. Dus gewoon de 2003 versie verwijderen van Office via Configuratiescherm/Software (in XP).

aangepast door Kurtt
Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.