Ga naar inhoud

Kun je meten of je PC goed beveiligd is, incl. tegen bezoekers?


james48
 Delen

Aanbevolen berichten

Als je een antivirusprogramma hebt draaien heb je al een grote stap in de juiste richting gezet. Als je het dan ook nog eens regelmatig laat updaten ben je nog beter beschermd. Een eenvoudige manier om je antivirus te testen is kan je hier vinden.

Voor een firewall ligt dit anders. Dergelijke software installeren is niet voldoende. Deze moet ook nog eens correct zijn ingesteld wil het een goed effect hebben. Om te testen of je firewall goed werkt kan je gebruik maken van Shields up.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Deze is niet moeilijk in gebruik hoor.

Op de beginpagina klik je op de knop "proceed".

Je komt dan op een pagina waar er een tabel verschijnt waarin allerlei tests worden vermeld.

Hier klik je gewoon op de test die je wil starten. bijvoorbeeld: File Sharing, Common Ports, All Service Ports, ...

Als de test is voltooid krijg je het resultaat te zien waar er gebruik wordt gemaakt van duidelijke symbolen om aan te geven of je pc goed is beveiligd of niet.

Na het voltooien van de ene test kan je de volgende starten door op de juiste knop te klikken.

Link naar reactie
Delen op andere sites

dodgeboy, bedankt voor deze wenk, uitslag Symantec was "Veilig" :D

PC Flank: Make sure you're protected on all sides.

deze test uw pc volledig zeker doen is nog leuk ook ze sturen zelfs fals positif virus mails (ten minste ze proberen om te zien of uw av reageerd )ook uw firewall word flink bestookt met inbraak tools hacktests enz dit is met die stealt mode waar ik hier boven over sprak dat is de hoogste onderscheiding greets

Link naar reactie
Delen op andere sites

Als je op bijvoorbeeld op "File Sharing" klikt, krijg je een mogelijkheid om verder te gaan, door te klikken op "User Manages eMail System" daarna moet je het emailadres invullen, is wil eerst even of dat veilig is? zie bijlage :hmmmm:

Dat heeft niets meer met de test te maken. Via die link kan je je gewoon inschrijven om extra informatie te ontvangen over wijzigingen van de website of om andere over deze website te vertellen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.