Ga naar inhoud

beheer bureaubladvensters uitgeschakeld? bureaublad+taakbalk doet raar aub help!


jaantjn
 Delen

Aanbevolen berichten

Dag iedereen,

Ik heb een probleem en ik vind maar geen oplossing.

Iedere keer als ik mijn pc opstart op accu verandert mijn bureaublad terug op een witte standaardachtergrond van asus ook mijn taakbalk krijgt een andere kleur en wordt opnieuw ingesteld om automatisch weg te gaan.

In plaats van dat de venstertjes in vierkante bubbels naast elkaar komen te staan wanneer ik met mijn pijltje op de icoontjes van de taakbalk ga staan komen ze nu te voorschijn in balkjes in plaats van bubbels (bv verschillende programma's van het internet waar ik mee bezig ben). Om de 5minuten moet ik al mijn instellingen weer veranderen en dat is heel irritant. Wanneer ik bij configuratiescherm ga -> persoonlijke instellingen-> problemen met trasparantie en andere aero effecten --> dan komt er steeds op dat beheer van bureaubladvensters uitgeschakeld is. Hoe los ik dat op? ik heb al op elke mogelijke site zitten zoeken maar ik vind geen oplossing:(, ik heb binnenkort examens en het zou heel leuk zijn als iemand mij tegen dan geholpen zou hebben. Alvastbedankt, ik hoop echt dat iemand me kan helpen. Groetjes

Link naar reactie
Delen op andere sites

neen, het ligt echt aan een bepaalde instelling want mijn taakbalk blijft zo staan.

Wanneer ik mijn adaptor insteek is alles normaal, maar wanneer ik hem uittrek springt de achtergrond weer weg en verdwijnt de taakbalk weer automatisch en wat ik nog het lastigste vind is dat de kleur van de taakbalk verandert en dat ik de verschillende vensters niet meer in bubbels zie maar in gewone balkjes.

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.