Ga naar inhoud

Firefox -> Links in een nieuwe pagina openen lukt niet


Socialebarry
 Delen

Aanbevolen berichten

Hallo iedereen!

Ik zit al een tijdje met het probleem dat ik in Firefox geen nieuwe pagina's kan openen als link van een website. Tabbladen zijn dus geen enkel probleem, maar als ik op een link klik die zeg maar een soort pop up geeft, werkt deze niet, hij blijft gewoon blank (beste voorbeeld dat ik nu kan bedenken is als je bv Youtube & Facebook wilt linken om je Facebookvrienden op Youtube te vinden). Ik moet dan altijd speciaal daarvoor internet explorer gebruiken, terwijl ik daar een gloeiende hekel aan heb..

Ik heb al bij m'n instelling gekeken waaraan dit kan liggen maar vind niet direct iets waaraan het zou kunnen liggen, dus als er iemand een idee heeft waaraan dit kan liggen; vuur maar af!

Alvast bedankt!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nee, het werkt nog steeds niet.

Ik werk met Windows Vista, en het is dus niet dat er geen enkele link geopend wordt, het zijn bepaalde links.

Ik weet niet of u een Youtube-account heeft, maar indien het zo is kan u sinds een paar dagen uw vrienden van Yahoo, Hotmail, etc zoeken op Youtube, het is bv als ik op 1 van deze links klik dat mozilla weigert om de pagina te openen, ik krijg een nieuwe pagina die blanco is (terwijl al mijn andere links steeds in een nieuw tabblad geopend worden). Het is dus maar bij bepaalde links dat het probleem zich voordoet, maar alsnog is het vrij vervelend.

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.