Ga naar inhoud

photo booth problemen


Aanbevolen berichten

Hoi,

ik heb een macbook pro van 2007. Nu vlak na mijn aankoop is mijn mac gecrashed en ik heb hem toen terug in orde laten maken in de winkel waar ik hem heb aangekocht. Sindsdien heb ik wel het probleem gehad dat Photo booth niet werkte. Nu wilde ik dit terug herstellen en ik heb het programma al enkele keren opnieuw geïnstalleerd. In de apple store zeiden ze tegen mij dat ik dat moest doen en alles terug goed zou werken. Dat doet het dus NIET.... heel het web heb ik al afgezocht wat nog het probleem kan zijn of hoe ik dit nog kan proberen oplossen maar ik vind nix :sad ik heb er al aan gedacht dat ze, met het terug in orde te maken van mijn laptop, een ouder besturingssysteem erop hebben gezet en dat photo booth daar niet op werkt. Kan iemand me zeggen op welk besturingssysteem photo booth wel werkt en hoe je ziet welk jij hebt geinstalleerd? En hoe ik het hele probleem photo booth nu kan oplossen???

grtjs

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik ben geen mac gebruiker, maar moet je net zoals in windows niet eerst verwijderen en dan installeren?

Hier een link over photo booth. het zou werken sinds os x 10.5.

Verder wachten op een mac- gebruiker die je verder helpt.

Heel hard bedankt, ik zal eens kijken op die link dan. Ik durf niets te verwijderen omdat ik nogal redelijk wat programma's op mijn laptop heb staan die heel duur zijn en die ik via school heb verworven. Opnieuw installeren kan ik dan niet meer omdat ik de sleutel niet heb enzo :-) Dus met andere woorden, ik ben bang om alles kwijt te zijn tijdens de installatie of hoe het ook in elkaar zit. Ik ken er ook niet echt veel van, ik kan alleen echt goed met die programma's werken dat is al :D heel hard bedankt in ieder geval!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.