Ga naar inhoud

ENIGE TIPS OM JE PC OP TE KUISEN? Alle hulp geapricieert!!


JavaCrash

Aanbevolen berichten

  • Reacties 79
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Geplaatste afbeeldingen

Jammer JavaCrash dat het niet heeft gewerkt. Dit wordt een "Never ending Story", maar niemand geeft op! Ondertussen leren we allemaal wat bij. Positief blijven dus. Don't wurry - be happy. 't Is toch maar "ein spielerei" heb je zelf gezegd. En 't is je main-machine niet. Toch loont het de moeite er uit te halen wat er in zit. Zoals ik zei een kleine C: drive is niet erg. Ik heb bewust voor 150 GB gekozen. Dit is meer dan genoeg voor het stuursyteem en mijn 115 programma's. Samen ± 40 GB. Al de rest op een 1TB externe drive en mijn back-ups op een 500 GB 2de externe drive. Meteen goed geconfigureerd voor een SSD.

M.V.G., | WaWa

Link naar reactie
Delen op andere sites

JavaSript,

Ik heb er niets bij te winnen, maar misschien is dat iets waarmee je alles van je goede pc naar je spiel-pc kunt overzetten. Nu voor € 25 i.p.v. € 40. Paragon Drive Copy Professional - Overview

(brrrr, ik voel mij als een verkoper). Het ziet er toch interessant uit i.v.m. jouw situatie.

Gr.,

WaWa

aangepast door WaWa
correctie
Link naar reactie
Delen op andere sites

Fantastisch JavaScript!,

Heb je de ganse discussie uitgeprint? Dat zal handig zijn voor je Lente-opkuis.

Ter informatie nog dit: In Chip-magazine van 15 maart zal een artikel verschijnen over wat je kan doen met een oude pc i.p.v. het naar het containerpark te brengen.

m.v.gr.,

WaWa

Link naar reactie
Delen op andere sites

JavaCrash,

Ik heb dat zelf eens moeten toepassen en had de oplossing gevonden in het boek van Menno Schoone www.schoonepc.nl over 'Optimaliseren van Windows'. Hierna citeer ik – beknopt en aangepast – wat er geschreven staat:

«Machtigingen wijzigen voor bestanden of mappen worden toegekend door in te loggen als administrator en vervolgens in Windows Verkenner met rechts op het bestand of de map te klikken en te kiezen voor »Eigenschappen«, tabblad »Beveiliging«. De makkelijkste oplossing is hier de groep »Gebruikers« de machtiging »Volledig beheer« te geven. Door de gehele map te voorzien van deze machtiging, wordt het probleem voor alle onderliggende mappen in één keer ook opgelost.»

Suc6 | WaWa

Link naar reactie
Delen op andere sites


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.