Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

Hallo,

je kan hier ( Gratis Java-software downloaden ) Versie 6 Update 24 downloaden en na download installeren.

Nadien kan je dan je (ver)ouder(d)e Versie 6 Update 22 deinstalleren.

Aanvulling : indien de installatie van Update 24 niet lukt, dan heeft dat te maken met de verwijzing naar je register (zie je melding in je bijlage).

Indien dàt het geval is verwijder je eerst alles van Java d.m.v. JavaRa.

JavaRa kan je hier ( http://sourceforge.net/projects/javara/files/javara/JavaRa/JavaRa.zip/download ) downloaden. Nadat je JavaRa hebt uitgevoerd installeer je opnieuw Update 24, wat dan zeker moet lukken.

Grtjs.

aangepast door Asus
aanvulling
Link naar reactie
Delen op andere sites

Hallo Reintje,

met Ccleaner kan je wel deïnstalleren, maar die dient eigenlijk om overbodige restanten, enz op te ruimen...info hier : ( http://www.pc-helpforum.be/f259/ccleaner-computer-opruimen-28046/ ).

Uninstallen van de versie 22 kan je via Configuratiescherm --> programma's en onderdelen --> programma's verwijderen of, andere mogelijkheid : via Revo Uninstaller : ( http://www.pc-helpforum.be/f259/revo-uninstaller-software-verwijderen-28048/ ).

Na het verwijderen van versie 22 laat je Ccleaner lopen, om op te ruimen dus.

Als de installatie van versie 24 dan niet lukt, zul je moeten overgaan tot verwijderen met JavaRa om écht alle laatste restanten van versie 22 weg te halen.

Succes !

aangepast door Asus
Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.