Ga naar inhoud

PCH - Bijlagen


Gast SWAT4

Aanbevolen berichten

Hallo,

Als ik hier afbeelding als bijlage wil toevoegen om die vervolgens in een reactie te laten zien moet je er eerst op klikken voordat de afbeelding duidelijk wordt.

Maar ik heb in meerdere Discussies/Handleidingen gezien dat er ook een manier is om de afbeelding automatisch in het groot te laten verschijnen zonder er eerst op te hoeven klikken.

Mijn vraag is dus hoe je dat doet. Dat zou wel wat gemakkelijker zijn als de afbeelding gelijk al duidelijk zichtbaar is in een goed formaat en dat er niet eerst op geklikt moet worden.

Alvast bedankt

Link naar reactie
Delen op andere sites

Het is gelukt inderdaad, heel erg bedankt daarvoor. Ik had alleen nog een vraagje, waarom is mijn afbeelding een beetje wazig in vergelijking tot die van u ?

Komt het door de grootte van de afbeelding ( dus hoe groter hoe onduidelijker ) ?

Link naar reactie
Delen op andere sites

test<br><br><img src="http://www.pc-helpforum.be/attachment.php?attachmentid=12508&stc=1" attachmentid="12508" alt="" id="vbattach_12508" class="previewthumb size_fullsize" style="margin-top: 1px; margin-right: 1px; margin-bottom: 1px; margin-left: 1px; ">

post-24814-1417704502,5769_thumb.jpg

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.