Ga naar inhoud

dirk

Aanbevolen berichten

Dat wordt meestal niet aangeraden om dat aan te vinken in CCleaner omdat dit zéér lang kan duren (afhankelijk van hoeveel vrije ruimte er op je schijf is). De vrije ruimte wordt dan op je harde schijf wordt overschreven (met nulwaarden) zodat onbevoegden uw verwijderde gegevens niet meer kunnen herstellen.

Als jij per ongeluk een document verwijderd waar je heel lang aan bezig geweest bent, wil je dat misschien kunnen herstellen. Daar bestaan programma's voor om verwijderde gegevens terug te halen. Wel, als je nu "wis vrije ruimte" aanvinkt in CCleaner kan je nooit meer per ongeluk verwijderde documenten herstellen.

"Wis vrije ruimte" is een soort beveiliging voor als je pc in slechte handen valt. Of als je je pc wenst te verkopen. Zo kunnen anderen niet meer proberen om verwijderde gegevens (die jij dus verwijderd hebt) te herstellen en zo misschien toch u persoonlijke documenten kunnen herstellen en inkijken.

Met "wis vrije ruimte" zal u geen enkel schijfruimte winst boeken.

aangepast door Kurtt
Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.