Ga naar inhoud

geen draadloos internet meer


angeltje1984

Aanbevolen berichten

hallo,

ik heb een probleem sinds kort heb ik geen draadloos internet meer wat best irritant is. aangezien k nu een kabel door mn huis heb lopen.

ik heb een router van d-link en een sitecom wireless 150n usb adapter.

ik weet niet hoe ik het moet oplossen. heb de pc al eens opnieuw opgestart ook de kabel van de router eens uitgetrokken maar niks helpt. mijn usb adapter geeft wel een groen licht weer, dus hij zou het moeten doen..

iemand die me kan helpen?

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 31
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

als k naar start ga en dan systeem en hardware klik zie ik nergens device manager.. of k ben scheel..ik zie alleen apparaatbeheer staan en als ik daar op klik zie ik ook niks staan van device manager..

---------- Post toegevoegd om 11:46 ---------- Vorige post was om 11:44 ----------

ow k zie het al staan als k op netwerkadapter klik zie k nergens een uitroep teken er staat alleen marvel yukon.....

Link naar reactie
Delen op andere sites

ga ook is kijken naar software of je driver nog geinstalleerd is van je wireless adapter? indien wel uninstall die eerst en nadien met ccleaner een opruimscan doen en dan nadien weer je driver installeren ....

---------- Post toegevoegd om 12:10 ---------- Vorige post was om 12:04 ----------

oeps!!! oke hier is de driver die je nodig hebt denk ik ,kijk is naar de foto eerst of het dezelfde is en dan klik je op download en kun je die driver installeren : Sitecom | Support

Link naar reactie
Delen op andere sites

ga naar start dan naar configuratiescherm dan naar installeren of verwijderen waar je software allemaal staat, en dan zoek je daar in het scherm naar die driver indien hij er nog instaat natuurlijk ....

---------- Post toegevoegd om 12:25 ---------- Vorige post was om 12:20 ----------

wat je ook moet doen is hijackthis downloaden en het logbestandje naar hier sturen zodat de malware specialisten zoals kape of kweezie eens kunnen kijken of er ook geen andere oorzaak is van je probleem ,hier is je link om hijackthis te downloaden :

Download HijackThis 2.0.4 - FileHippo.com

Link naar reactie
Delen op andere sites


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.