Ga naar inhoud

Probleem met geluid na installatie Windows7 x64 Ulitmate


Maro1508
 Delen

Aanbevolen berichten

Goedenavond iedereen,

Ik heb onlangs een boel hardware in mijn computer laten vervangen, en heb de volledige pc vandaag afgeleverd gekregen. Ik heb probleemloos Windows7 x64 Ultimate geinstalleerd (heb een schijfje van de computerzaak gekregen), maar het geluid wil maar niet werken.

En, als ik de geluids mixer open gaan de icoontjes tekst en balkjes heel spastisch, bij een gebrek aan een beter woord, knipperen.

Weet iemand wat dit zou kunnen zijn en hoe ik de boel aan de praat zou kunnen krijgen?

Alvast bedankt,

Maarten

Link naar reactie
Delen op andere sites



Voer even onderstaande uit dan weten we zo waarmee we in de weer zijn.:top:

Download en installeer Speccy.

Tijdens de installatie heb je nu de mogelijkheid om Nederlands als taal te selecteren.

speccy.png

Start nu het programma en er zal een overzicht gemaakt worden van je hardware.

Als dit gereed is selecteer je bovenaan " Bestand - Publiceer Snapshot " en vervolgens bevestig je die keuze met " Ja ".

In het venster dat nu opent krijg je een link te zien, kopieer nu die link en plak die in je volgende bericht.

Wil je in woord en beeld zien hoe je een logje van Speccy maakt en plaatst kun je dat Hier lezen.

Ook Dit (KLIK) filmpje laat zien hoe je een Speccy-logje kan plakken in je antwoord.

Na het plaatsen van je logje wordt dit door een expert nagekeken.

Link naar reactie
Delen op andere sites


 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...