Ga naar inhoud

Pinnacle studio 12


bmw

Aanbevolen berichten

Ik werk reeds geruimte tijd met PINNACLE STUDIO 12 zonder al te veel problemen.

Nu kan ik plots geen muziek meer importeren. Wanneer ik een muziekfragment vanaf mijn harde schijf naar de muziekbalk wil slepen komt het schermpje "audio uitpakken" wel (ook niet altijd) op mijn computerscherm, geeft het aantal seconden van het muziekfragment weer en verdwijnt dan weer. Op de muziekbalk blijft het zandlopertje een tijdje lopen en verdwijnt dan ook weer, zonder dat mijn muziekfragment geïmporteerd is. Als ik een muziekfragment van het programma Pinnacle zelf neem en ik importeer dit naar de muziekbalk, dan lukt dit wel.

Kan iemand mij vertellen waar het probleem zit?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ben geen gebruiker van Pinnacle studio maar heeft het soms iets te maken met de bestandsindeling van de muziek, of de locatie waar het bestand zich bevindt?

Heb je recent een update gedaan van het programma?

Ben je in het bezit van een uitgebreide handleiding?

je kan ze altijd downloaden via deze link.

Je kan ook onderstaande eens uitvoeren:

Download CCleaner. (Als je het nog niet hebt)

Installeer het (Als je niet wil dat Google Chrome op je pc als standaard webbrowser wordt geïnstalleerd, moet je de 2 vinkjes wegdoen !!!) en start CCleaner op. Klik in de linkse kolom op “Cleaner”. Klik achtereenvolgens op ‘Analyseren’ en 'Schoonmaken'.

Klik vervolgens in de linkse kolom op “Register” en klik op ‘Scan naar problemen”. Als er fouten gevonden worden klik je op ”Herstel geselecteerde problemen” en ”OK”. Dan krijg je de vraag om een back-up te maken. Klik op “JA”. Kies dan “Herstel alle geselecteerde fouten”.

Soms is 1 analyse niet voldoende. Deze procedure mag je herhalen tot de analyse geen fouten meer aangeeft.

Sluit hierna CCleaner terug af.

Wil je dit uitgebreid in beeld bekijken, klik dan hier voor de handleiding.

Link naar reactie
Delen op andere sites

De muziek die ik gebruik, is van het internet gedownload en staat gewoon op mijn harde schijf. In het verleden heb ik ook al van deze muziek onder mijn films geplaatst en toen werkte alles normaal.

Ik heb geen update gedaan van Pinnacle. Ik heb recent wel Nero 8 op mijn computer geplaatst en een update gedaan van Itunes.

Zou het hiermee te maken kunnen hebben?

Ik heb ook "Ccleaner" uitgevoerd, zoals door jou omschreven, maar het heeft het probleem niet opgelost.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ben geen gebruiker van Pinnacle studio maar heeft het soms iets te maken met de bestandsindeling van de muziek, of de locatie waar het bestand zich bevindt? Als ik een muziekfragment van het programma Pinnacle zelf neem en ik importeer dit naar de muziekbalk, dan lukt dit wel.

Zet eens een muziekfragment in de map waar de muziekfragmenten van pinnacle zelf staan en probeer dan te importeren.

Vergelijk ook eens de bestandsextensies.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.