Ga naar inhoud

Medion PC MT6 181A


Etienne51
 Delen

Aanbevolen berichten

Ik probeer deze oude computer te starten, maar geen kik...Bij het inschakelen van de stroomknop achteraan draait de ventilator een halve toer en het ledje aan de knop om op te starten licht even op. Voor de rest niets meer, als je de startknop indrukt. Heeft er iemand een idee wat er scheelt, voeding, moederbord?

Link naar reactie
Delen op andere sites

De voeding zou minstens even zwaar moeten zijn als de huidige voeding. Om te zien hoe zwaar de voeding is, moet je ze eigenlijk uitbouwen.

Een 2de hands voeding kan je warschijnlijk wel vinden op sites zoals eBay of 2dehands

Een nieuwe voeding kan je in elke pc winkel kopen, en soms hebben ze daar ook wel een occasie liggen; vraag er gewoon naar.

Link naar reactie
Delen op andere sites

In de voeding zelf zit normaal ook een ventilator om te koelen.

Als die niet draait als je de voeding aan zet, is het waarschijnlijk toch de voeding.

Als die wel draait, kan het een fout zijn op het moederbord maar dan zouden de andere apparaten (harde schijf en CD/dvd station) nog moeten werken. De harde schijf moet dan beginnen draaien en je moet het CD/dvd station kunnen openen en sluiten.

Kan je dat eens controleren en laten weten wat het heeft opgeleverd?

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.