Ga naar inhoud

Kapot scherm SONY VAIO


Answer11
 Delen

Aanbevolen berichten

Dag allemaal,

Ik heb mijn Sony Vaio nog geen drie weken en al serieuze flater begaan... Heb hem op de grond laten staan met loslopende kinderen en er is dus eentje per ongeluk op gaan staan. Resultaat: Barst in het beeldscherm. (Nuja, niets voelbaars, het is eerder onder het scherm dat het gebarsten is).

Hoewel ik geluk heb met de positie van de barst zou ik hem toch liever hersteld zien. Ik heb wat rondgezocht om prijzen en stuff. En ik lees soms woekerprijzen van 800 euro en dat je moet opletten welk type scherm je hebt enzo.

Ik ben zo op een site beland: laptopherstel.be die blijkbaar een vertakking is van een bedrijf genaamd Alca Systems in Sint-Niklaas. Voor alle 17'3 schermen is het slechts 165 euro om deze te vervangen.

Iemand ervaring met dit bedrijf of iemand die weet of zo'n dingen betrouwbaar zijn? Voor dat geld zou ik het niet laten mijn scherm te vervangen, maar ik wil natuurlijk niet bij het pietje genomen worden :)

Thx!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wat vooral goed is om te weten is hoeveel zo'n scherm kost. Mensen die in laptops handelen kunnen zo'n scherm binnen een kwartiertje vervangen, dus 800 euro is inderdaad veel teveel geld, daar koop je een prachtige nieuwe laptop voor. Dus als je de prijs weet kan je ook ongeveer bekijken hoeveel arbeidskosten eraan zitten. Wat wel verstandig is, is om naar de desbetreffende zaak te gaan in plaats van je laptop op te sturen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...

Dag Answer11,

Heb je de laptop herstelt gekregen?

Als je binnen dit topic verder geen vragen of problemen meer hebt, mag je dit onderwerp afsluiten door een klik op de knop +Markeer als opgelost die je links onderaan kan terugvinden…zo blijft het voor iedereen overzichtelijk.

Uiteraard kan je in geval van nieuwe/andere problemen steeds weer een nieuw topic openen…:top:

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 4 maanden later...
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.