Ga naar inhoud

Nieuwe pc onderdelen, maar pc start niet op. Het lukt nu weer niet!


latrix
 Delen

Aanbevolen berichten

ik had 2 dagen geleden nog een forum geplaatst dat mijn pc niet opstartte. Ik dacht zelf dat dat door de oude pc kast van mij kwam van 2001, omdat die front panel connectors al bijelkaar zaten, terwijl ze nu bij elke pc kast los zitten.

Ik heb een nieuwe case gekocht 35 euro, Sharkoon vaya. Heb alles weer netjes erin gedaan, heb het boekje goed gelezen hoe de front case connectors erin moesten. Ik klik op het startknop en er gebeurt niks. Alleen een blauwe led ging aan in de voorkant. Precies hetzelfde wat er gebeurde bij mijn oude pc kast daar ging alleen het groene led aan.

Wat moet ik nu ??

hier zie je de forum van de vorige keer, ook de onderdelen zie je die ik gehaald hebt.

http://www.pc-helpforum.be/f111/nieuwe-pc-onderdelen-maar-pc-start-41308/

Ik heb ook een video gemaakt, zodat alles wat duidelijker is. Ik denk nu echt dat alternate mij een defecte moederbord of processor heeft gegeven! Ik dacht dat ik een budget pc kon maken, maar nu moet ik steeds betalen!

http://youtu.be/Oc_DYqFlbI8

Link naar reactie
Delen op andere sites

kl​En als mijn moederbord dan ook echt dood is, want ik heb de pc niet eens kunnen laten opstarten zou ik dan een nieuwe moeten vragen bij Alternate of bij bellen bij Asrock ? en zouden ze moeilijk doen denk je. ik weet niet of je een goede antwoord hierop kunt geven maar het maakt dan ook niet uit.post-25328-1417704794,7383_thumb.jpg

aangepast door latrix
Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.