Ga naar inhoud

printer canon i865


Aanbevolen berichten

Ik ben nog steeds in het bezit van een canon printer type i865. Deze heeft steeds goed gefunctioneerd maar sedert mijn nieuwe computer met Windows 7 kan ik nog enkel tekst uitprinten, zolang er geen tekening bij is.

Voor tekeningen en foto's geeft hij verticale strepen. Ik ben reeds naar de wibside geweest en drivers gedownload maar dat functioneert niet.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Verwijder de huidig geïnstalleerde software van je printer.

Voer ook onderstaande uit:

Download CCleaner. (Als je het nog niet hebt)

Installeer het (Als je niet wil dat Google Chrome op je pc als standaard webbrowser wordt geïnstalleerd, moet je de 2 vinkjes wegdoen !!!) en start CCleaner op. Klik in de linkse kolom op “Cleaner”. Klik achtereenvolgens op ‘Analyseren’ en 'Schoonmaken'.

Klik vervolgens in de linkse kolom op “Register” en klik op ‘Scan naar problemen”. Als er fouten gevonden worden klik je op ”Herstel geselecteerde problemen” en ”OK”. Dan krijg je de vraag om een back-up te maken. Klik op “JA”. Kies dan “Herstel alle geselecteerde fouten”.

Soms is 1 analyse niet voldoende. Deze procedure mag je herhalen tot de analyse geen fouten meer aangeeft.

Sluit hierna CCleaner terug af.

Wil je dit uitgebreid in beeld bekijken, klik dan hier voor de handleiding.

Download en installeer dan deze driver.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.