Ga naar inhoud
Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!
 
Nieuwe Layout
De PC Helpforum heeft een nieuw thema/layout sinds 23 augustus. Meer info.

Vriendelijk verzoek: whitelist www.pc-helpforum.be in je adblocker.

Beste bezoeker. Je ziet deze tekst omdat een adblocker, plugin of andere software onze advertenties blokkeert. PC Helpforum helpt jaarlijks gratis duizenden mensen met computerproblemen. Deze website en server kunnen we enkel onderhouden dankzij de inkomsten uit advertenties. Vandaar een vriendelijk verzoek: whitelist onze site zodat we jullie gratis verder kunnen helpen. Klik hier om te lezen waarom en hoe je kunt whitelisten.Log in om dit te volgen  
Kurtt

Facebook & vrienden....

  Aanbevolen berichten

  Ik plaats iets op Facebook. Mijn broer kan het lezen, omdat ik hem heb toegevoegd aan mijn Facebook.

  Maar kunnen dan ook de vrienden van mijn broer mijn bericht lezen dat ik op mijn Facebook zet? Waarschijnlijk zit die optie in de privacy instellingen verstopt? Ik heb dus niet graag dat de vrienden van mijn broer ook kunnen lezen wat ik op facebook zet.

  Hoe los ik dit op? Of krijgen de vrienden van mijn broer mijn berichten niet te zien op hun Facebook?

  (eigenlijk mogen alle vrienden van mijn broer mijn bericht zien, uitgezonderd één bepaalde vriend van mijn broer).

  aangepast door Kurtt

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites


 • Topicstarter
 • Ja. Je kunt je vrienden onderverdelen in mappen. Wanneer je dan een bericht zet op facebook kun je in een vervolglijst de juiste map kiezen. Bv. in de map Familie staan al mijn familieleden. Als ik dat selecteer wordt het bericht enkel getoond aan de familieleden.

  Ook jullie links heb ik bekeken en zijn handig. In de privacyinstellingen kan je inderdaad ook instellen dat berichten enkel door vrienden kunnen bekeken worden. Je kan ook kiezen voor "vrienden van vrienden", en in dat geval zien dus ook de vrienden van mijn broer wat ik naar mijn broer 'stuur'.

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites
  Gast
  Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  Log in om dit te volgen  

  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×