Ga naar inhoud

Toetsenbord reageert niet meer.


Aanbevolen berichten

Beste,

Vanochtend stuitte ik op het volgende probleem. Het toetsenbord van mijn laptop werkt niet meer. Volgens mij is het toetsenbord zelf niet kapot, daar de Windows-toets, de function-toets en sommige F-toetsen nog wel reageren. Het is me niet gelukt om met de F-toetsen het toetsenbord te ontgrendelen. Ook in het Setup-Menu (gekozen met F11 bij het opstarten) doen de pijltoetsen en de enter-toets het wel. Opstarten in de Veilige modus geeft niet direct een oplossing. Ook de configuraties met betrekking tot het toetsenbord heb ik in het configuratiescherm gecontroleerd. Het besturingsprogramma is Windows XP.

Naar mijn idee is het dus geen hardware-probleem, maar een bepaalde instelling die mijn toetsenbord vergrendeld. Hoe denken jullie erover? En heeft iemand een idee hoe ik het op zou kunnen lossen?

Alvast hartelijk dank!

Groet,

Geert

Link naar reactie
Delen op andere sites

Je kan proberen een herstelpunt terug te zetten van juist voor je probleem.

Hoe je dat doet lees je hier.(klik erop)

Indien dat je probleem niet oplost geef dan merk, model en modelnummer door.

Voer dan ook onderstaande uit:

We zullen eerst eens nagaan of malware of virussen de oorzaak zijn van je probleem.

1. Download HijackThis.

Klik op HijackThis.msi en de download start automatisch na 5 seconden.

Bestand HijackThis.msi opslaan. Daarna kiezen voor "uitvoeren".

Als je geen netwerkverbinding meer hebt, kan je de download doen met een andere pc en het bestand met een usb stick overbrengen

Als je enkel nog in veilige modus kan werken, moet je de executable downloaden.

Sla deze op in een nieuwe map op de C schijf (bvb C:\hijackthis) en start hijackthis dan vanaf deze map.

De logjes kan je dan ook in die map terugvinden.


2. Klik op de snelkoppeling om HijackThis te starten (lees eerst de rode tekst!)

Klik ofwel op "Do a systemscan and save a logfile", ofwel eerst op "Scan" en dan op "Savelog".

Er opent een kladblokvenster, hou gelijktijdig de CTRL en A-toets ingedrukt, nu is alles geselecteerd. Hou gelijktijdig de CTRL en C-toets ingedrukt, nu is alles gekopieerd. Plak nu het HJT logje in je bericht door CTRL en V-toets.

Krijg je een melding ""For some reason your system denied writing to the Host file ....", klik dan gewoon door op de OK-toets.

Let op : Windows Vista & 7 gebruikers dienen HijackThis als “administrator” uit te voeren via rechtermuisknop “als administrator uitvoeren". Indien dit via de snelkoppeling niet lukt voer je HijackThis als administrator uit in de volgende map : C:\Program Files\Trend Micro\HiJackThis of C:\Program Files (x86)\Trend Micro\HiJackThis. (Bekijk hier de afbeelding ---> Bijlage 12634)

Wil je in woord en beeld weten hoe je een logje met HijackThis maakt en plaatst op het forum, klik dan HIER.


3. Na het plaatsen van je logje wordt dit door een expert (Kape of Kweezie Wabbit) nagekeken en begeleidt hij jou verder door het ganse proces.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...

Dag Geert,

Werken je toetsen weer?

Als je binnen dit topic verder geen vragen of problemen meer hebt, mag je dit onderwerp afsluiten door een klik op de knop +Markeer als opgelost die je links onderaan kan terugvinden…zo blijft het voor iedereen overzichtelijk.

Uiteraard kan je in geval van nieuwe/andere problemen steeds weer een nieuw topic openen…:top:

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.