Ga naar inhoud

CH3HNAS Firmware update fout gegaan


kosh

Aanbevolen berichten

Hallo,

Ik heb een probleem gehad met het updaten van de firmware van mijn CH3HNAS. Tijdens het updaten liep het vast en nu wil het geen verbinding meer maken met mijn netwerk. De lampje die netwerk verbinding aangeeft gaat niet meer aan. Ik vermoed dat maar een deel van de firmware is gewijzigd. Ik heb geprobeerd om het eenheid te resetten met de knopje aan de achterkant maar geen succes. Kan iemand mij helpen? Ik heb er 2 2Tb SATA schijven inzitten geformatteerd RAID0. Ik heb geen volledige backup maar dat is niet zo belangrijk, ik heb liever weer verbinding. Ik heb al een bericht naar Conceptronics gestuurd maar krijg tot nu toe geen reactie.

Kosh

aangepast door kosh
Link naar reactie
Delen op andere sites

Hallo Stegisoft,

Probleem is dat ie aangeeft dat er geen netwerk verbinding is (lampje brandt niet). Ik had al de programma gedraait maar die vindt nietsm ik denk juist omdat de NAS geen netwerk verbinding heeft. Zou het helpen om die direct aan mijn PC te hangen? Nu hangt ie aan een router. Heb echter maar 1 netwerk connector aan mijn PC. zit tot nu toe al 5 min op reste te drukken, helaas geen resultaat.

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.