Ga naar inhoud

simkaart multimediareader Terris CR 112


fekebob

Aanbevolen berichten

Heb indertijd bij Aldi dit aparaatje gekocht,werkte pefect,maar nu wide ik mijn simkaartje bijwerken en nu werkt dit niet meer.Bij de buurman die ook zo een apparaatje heeft gaan proberen,en daar werkt hij wel.De pc geeft wel aan dat het stuurprogramma verouderd is en moet bijgewerkt worden.Als ik de kaartlezer op de usb poort aansluit dan geeft hij die wel aan,maar kan niet aan mijn gegevens op de simkaart geraken.Weet iemand raad?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Verwijder de driver van die kaartlezer.

Voer dan onderstaande uit:

Download CCleaner. (Als je het nog niet hebt)

Installeer het (Als je niet wil dat Google Chrome op je pc als standaard webbrowser wordt geïnstalleerd, moet je de 2 vinkjes wegdoen !!!) en start CCleaner op. Klik in de linkse kolom op “Cleaner”. Klik achtereenvolgens op ‘Analyseren’ en 'Schoonmaken'.

Klik vervolgens in de linkse kolom op “Register” en klik op ‘Scan naar problemen”. Als er fouten gevonden worden klik je op ”Herstel geselecteerde problemen” en ”OK”. Dan krijg je de vraag om een back-up te maken. Klik op “JA”. Kies dan “Herstel alle geselecteerde fouten”.

Soms is 1 analyse niet voldoende. Deze procedure mag je herhalen tot de analyse geen fouten meer aangeeft.

Sluit hierna CCleaner terug af.

Wil je dit uitgebreid in beeld bekijken, klik dan hier voor de handleiding.

En installeer dan eens de driver opnieuw.

Via deze link kan je die downloaden, klik er op downloadpage..

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja die driver voor windows 7 geinstaleerd.Als ik in de Terris CR 112 multi card reader

een sd kaart steek wordt die direct weergegeven.Ik dubbelklik op het icoontje op bureaublad van computer en zie dan de sd kaart staan.Ik steek mijn simkaart in de cardreader en open dan simedit exe,normaal staat dan daar de inhoud van de simkaart.Maar noppes.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Fijn te lezen dat je probleem opgelost is.

Als je binnen dit topic verder geen vragen of problemen meer hebt, mag je dit onderwerp afsluiten door een klik op de knop +Markeer als opgelost die je links onderaan kan terugvinden…zo blijft het voor iedereen overzichtelijk.

Uiteraard kan je in geval van nieuwe/andere problemen steeds weer een nieuw topic openen…:top:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.