Ga naar inhoud

SD Kaart herstellen


Aanbevolen berichten

Hallo,

Ik heb laatst perongeluk mijn sd kaartje op mijn camera geformatteerd, hier staan zeer belangrijke video's op. Nu ben ik al aan de slag geweest met een recovery programma, alleen hij hersteld wel de foto's, de filmpjes in eerste instantie ook maar als je ze wilt afspelen heb je alleen zwart beeld.

Heeft iemand hier ervaring mee of een andere tip?

Alvast bedankt!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Os X 10.7.3

Aangezien Stellar inderdaad best goed is vraag ik mij af of ik de beelden uberhaupt nog wel terugkrijg... de bestanden heb ik allemaal terug, allemaal zijn ze de juiste grootte alleen bij afspelen heb ik een zwart scherm..

Link naar reactie
Delen op andere sites

Je weet ondertussen wel dat er elke dag een nw bestandstype uitgevonden wordt voor muziek en film.Ik ga op het bestandje staan en klik met de R muisknop.Het laatste is meestal eigenschappen,klik daar.Je hebt dan nog codecs en en.

Desnoods maak je een nw clipje en probeert het bestandstype te achterhalen.Als dit type niet je afspeelprog zit dan heb je zwart beeld.

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.