Ga naar inhoud

Wel netwerkverbinding geen internetverbinding


Linda-1
 Delen

Aanbevolen berichten

Hallo,Ik ben al weken bezig met mijn Apple iPad aangesloten te krijgen op internet. De draadloos netwerk verbinding komt prima tot stand. Maar ik heb met mijn iPad en mobile telefoon geen toegang tot internet. Ik heb ook mijn laptop op mijn router aangesloten en daar heb ik prima draadloos internet mee hier is echt helemaal niks mis mee. Maar waarom het op mijn iPad en telefoon niet lukt om internetverbinding te krijgen??? Ik dacht dat het aan mijn router lag dus vandaag een gloednieuwe router gekocht en wat denkt je hetzelfde probleem. Ik ben hier helemaal niks mee opgeschoten dus het moet ergens anders aan liggen. Ik heb geen idee wat het nog meer kan zijn en ik ben ten einde raad. Hopelijk hebben jullie nog suggesties. Nog wat aanvullende informatie mijn iPad en telefoon doen het wel bij andere mensen thuis met draadloos internet.Alvast heel erg bedankt!Groetjes, Linda

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja ik merk nu dat ik er nog een probleem bij heb. Ik kan niet in mijn router komen. Op het kaartje staat dat ik in de internet browser 192.168.0.1 in moet vullen. Als ik dit doe staat er dat deze pagina niet weergeven kan worden. Weet je een oplossing dat ik toch in de router kan komen?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Als Telfort router ook 192.168.0.1 heeft dan moet je op een ander manier doen.

Schakel Telfort router tijdelijk uit door de stroom uit te zetten.

Dan kan je 192.168.0.1 typen en dan kan je in sitecom komen. (eventueel met netwerkkabel aan de pc aansluiten)

Ga dan naar de lan gedeelte en vul daar zo in:

IP = 192.168.0.135 (dit moet je in de browser typen om naar sitecom te kunnen)

subnet masker = 255.255.255.0

Standaard gateaway = 192.168.0.1 (= Telfort)

DCHP uitschakelen in sitecom.

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.