Ga naar inhoud

pc blijft 0 typen


Ingunn
 Delen

Aanbevolen berichten

Hallo allemaal,

Ik heb een erg lastig probleem, de hond liep over mijn bureau (en vermoed ook over de pc..), als ik de browser open begint de pc te typen (allemaal nullen achter elkaar) en stopt pas na een tijd. Als ik het startmenu open en ik ga naar alle programma's, dan begint de pc onmiddellijk te zoeken omdat direct allemaal nullen getypt worden.

De pc maakt een een raar geluid als ik hem opstart. (ting ting ting.....in snel tempo en vaak) Ik heb hem al een paar keer opnieuw opgestart, maar niets helpt.

Ik heb zowel toetsenbord als muis al uitgeschakeld omdat ik dacht dat er een toets bleef haperen..maar het helpt niet. Weet er iemand raad?

Alvast bedankt voor jullie reacties

aangepast door Ingunn
Link naar reactie
Delen op andere sites

Het heeft niets met het toetsenbord te maken, ik heb het toetsenbord losgekoppeld van de pc, pc weer opgestart en dan hoorde ik direct al dat ting ting ting geluid (heel vaak achter elkaar, net of er iets blijft hangen..), dan start hij verder op en begint overal nullen te typen.

Ook de muis heb ik losgekoppeld, maar niets helpt. De hond deed iets..maar wat..

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.