Ga naar inhoud

embed code naar video omzetten


maxkoning
 Delen

Aanbevolen berichten

Ik heb op een site een heel leuke video gevonden en wil deze op Youtube plaatsen.

Kan je de website geven zodat we kunnen beoordelen en nakijken of je deze mag/kan uploaden naar youtube? Kattenfan heeft volledig gelijk: op de meeste filmpjes zit auteursrecht.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Volgens mij mag je zo'n zelfgemaakt filmpje in dit geval wel uploaden naar youtube. Het logo van Dumpert (de bron) staat immers in het filmpje.
Het logo van Dumpert is hier enkel een doekje voor het bloeden. Op de site zit wel degelijk gekopieerd materiaal met copyright-bescherming, dus illegaal geplaatst op Dumpert. En zelfs bij die home-made-filmpjes moet je - strikt wettelijk - de toelating hebben van de maker ervan om deze verder te verspreiden. Zelfs voor diegenen die graag in de belangstelling staan en hun huis- en tuinvideo's probleemloos op het net kwakken, blijft deze regel geldig. Dus overnemen van deze leuke video en posten op You Tube blijft illegaal !
Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.