Ga naar inhoud

Polite of Ukash virus kijk hier hoe je het moet verwijderen.


Aanbevolen berichten

Stappenplannen voor verwijderen Trojan.Ransom Momenteel zijn er verschillende computervirussen in omloop welke resulteren in één van de volgende schermen en een geblokkeerde computer. Is dit u ook overkomen, klik dan bij de link van Fraudehelpdeks op het van toepassing zijnde scherm voor een stappenplan om het virus van uw computer te verwijderen.Stappenplannen voor verwijderen Trojan.RansomMss kunnen de mods dit sticky maken.

Link naar reactie
Delen op andere sites

De instructies van PC Web Plus (overgenomen door Fraudehelpdesks.nl) zijn degelijke handleidingen. Alleen nemen wij op PCH bij de behandeling van alle vormen van het politievirus ook nog (eventuele) andere besmettingen meteen mee op in onze analyses en aanbevelingen. En wordt er een advies gegeven op maat van de topic starter. Dat lijkt ons een betere en meer persoonsgerichte methode dan een "koele" handleiding.

Een sticky maken we er dan ook niet van, maar dit bericht kan gerust in deze rubriek blijven staan ;-)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Er zijn zoveel mensen die last hebben van dit virus dat ik dacht dat een bais handleiding wel erg handig zou kunnen zijn.
Dat zou inderdaad het geval zijn, mocht de vorm van de besmetting steeds dezelfde zijn. Maar bij dit politievirus zijn er verschillende versies en mogelijkheden die dan nog geregeld wijzigen van vorm (en van bestandsnamen). En dan zou één handleiding wel eens eerder kunnen misleiden, dan helpen ... maar je bedoeling was alvast te waarderen :top:
Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.