Ga naar inhoud

Toshiba Satelitte


Simone85

Aanbevolen berichten

Dag allemaal,

Eerlijk gezegd heb ik geen idee waar ik moet beginnen, want wat betreft basic computertaal ben ik analfabeet. Dus doe ik 't maar op z'n Jip en Janneke manier, daar komt ie:

Sinds een paar weken krijg ik een blauwe scherm bij het opstarten, was het niet dat een mede student zei dat dat een slecht teken was (crashen), ging ik er van uit dat mijn lappie een software had die updates doet of scant op fouten ( wij hebben thuis een andere lappie, hierdoor stond deze heel lang ongebruikt)

Ik weet dat het nu al hilarisch klinkt, want de meeste weten hier wel raad mee, maar goed daarom ook deze forum.

Sinds twee dagen krijg ik van die gekke reclames en advertenties die spontaan op mijn scherm verschijnen

Ik ben zelf een beetje op onderzoek gegaan en heb de HD Tune2,55 gedownload en de errorscan laten uitvoeren, tot nu toe zie ik (maar) 1 rood vakje.

Kan iemand mij hiermee helpen, wat is er mis, hoe kom er ik achter wat het is en belangrijkste!!! hoe los ik dit op. Mocht er iets onduidelijk zijn dan lees ik dat graag, misschien met meer info dat hhet probleem duidelijker wordt.

AUB in Lekentaal!!

Bedankt!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dag Simone85,

welkom op PCH.

Het resultaat van HD Tune is duidelijk en helaas niet gunstig: de harde schijf dient sowieso te worden vervangen.

Dit houdt een nieuwe Windows installatie in waardoor je weer met een 100% propere lei vertrekt, maar waarop je je dient voor te bereiden: stel alle persoonlijke gegevens (foto's, documenten, afbeeldingen, bladwijzers, contactpersonen, ... ) veilig op een externe geheugendrager.

Je kan eventueel ook een lijst met de geïnstalleerde software opmaken met Installed Program Printer (klik er op).

De leeftijd van de laptop is hier een belangrijk gegeven voor het kostenplaatje / eventuele garantie.

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.