Ga naar inhoud

Epson Stylus s22 reageert niet op inktknopal niks


Shinigami
 Delen

Aanbevolen berichten

Beste,

Ik heb een tijdje terug een Epson Stylus s22 gekocht. Nu werd het tijd om de zwarte cartridge te vervangen en ik volgde de instructies op:

1. Druk op de inktknop op de inktkop op de juiste plaats te krijgen

2. Vervang de cartridge

3. Druk terug op de inktknop

Ik kom niet verder dan nummer 1. Zelfs dit nog niet gezien de inktknop niet reageert. De knop op de S22 is de knop die ook wordt gebruikt om aan te geven dat er te weinig papier in de lader zit en als ik deze indruk na papier te laden werkt hij wel.

Echter, als ik op de knop druk om de inktkop te bewegen doet die niks. De eerste keer was tijdens het printen zelf dat hij zei dat ik de inkt moest vervangen. Dus annuleer ik de opdracht en haal het papier eruit en druk op de knop. Dan beweegt de inktkop zeer snel heen en weer om terug naar zijn beginpositie te gaan.

Nu doet die inktkop helemaal niks meer als ik op de knop druk.

Wat is het probleem en hoe moet ik dit oplossen?

mvg

Shinigami

Link naar reactie
Delen op andere sites

De eerste keer was tijdens het printen zelf dat hij zei dat ik de inkt moest vervangen. Dus annuleer ik de opdracht en haal het papier eruit en druk op de knop. Dan beweegt de inktkop zeer snel heen en weer om terug naar zijn beginpositie te gaan.

Nu doet die inktkop helemaal niks meer als ik op de knop druk.

Op welke wijze heb je het papier uit de printer verwijderd?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb het er gewoon uitgehaald. De exacte wijze? Ik nam het vast met beide handen aan de zijkant (de lengte) van de papieren en tilde ze uit de printer. Dan heb ik ze opzijgelegd. Maar, als de opdracht al geannuleerd was en volledig gestopt en ik daarna pas de papieren er heb uitgehaald maakt dit toch niets uit? Dan is het principe hetzelfde als de printer eerst afzetten voor ik het papier eruit haal, wat hetzelfde resultaat geeft.

De printer heb ik ook afgezet toen dit niet werkte (met dat heen en weer gezoef) en sindsdien reageert de knop enkel op papier herladen en niet op de inktkop verstellen (waar het ook voor dient)

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...