Ga naar inhoud

probleem met WMV


veka

Aanbevolen berichten

Ik maakte een project in Windows media player in WMV-formaat ( duur zowat 29 minuten ) en wil het daarna opslaan als filmbestand op de harde schijf van mijn PC. Ik kies daarbij " Beste kwaliteit voor afspelen op deze computer". De geschatte vereiste ruimte is 448 MB, op de harde schijf heb ik nog 15 GB vrij.

Na een bepaalde tijd krijg ik het bericht " Kan wizard film opslaan niet voltooien. Kan niet opslaan op de gegeven locatie. Controleer of de originele bronbestanden nog beschikbaar zijn, of de locatie voor opslag beschikbaar is, of er voldoende schijfruimte is." Dat lijkt me echter allemaal in orde.

Korte projecten zet ik verder moeiteloos om in film. Bij langere krijg ik ofwel dit bericht of is de in het begin aaangeduide "benodigde tijd" steeds maar aan het oplopen zonder er verder iets gebeurt zodat ik uiteindlijk het gevraagde annuleer.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Beste carambole,

Bedankt voor je bericht, alles staat inderdaad op de harde schijf, zelfs in dezelfde map.

Intussen ben ik verder op zoek gegaan op het internet, heb de oplossing gevonden en ook vastgesteld dat ik uiteindelijk op de site van PChelpforum zat !!!!

Ik heb het probleem kunnen oplossen door het wisselbestand te vergroten ( via sysdm.cpl )

- begin grootte stond op 336 MB en heb ik meteen op 1000 MB gezet

- maximale grootte stond op 672 MB en veranderde ik in 1500 MB

Daarna heb ik probleemloos kunnen omzetten.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.