Ga naar inhoud

Medion P5220 D MD8816 start niet op


DePosse

Aanbevolen berichten

Hallo,

mijn pas nieuwe pc wil niet opstarten. De allereerste keer startte hij wel normaal op. Dan kreeg ik bluescreens.

Nu geeft hij helemaal niets weer op het scherm en na enkele seconden komt er een beepsequentie lang-kort-kort.

Fans beginnen wel te draaien. Kan ook niet in bios raken of dergelijke. Heb ook al getest met andere monitor, maar dat gaf zoals verwacht geen resultaat. Alle kabels ontkoppelen en terug insteken heb ik uiteraard ook al gedaan.

Iemand een idee wat de oorzaak is & hoe dit op te lossen valt? Kan natuurlijk Medion contacteren maar dat zal erg lang duren & een heel gedoe zijn :hmpf:

Alle tips welkom :-)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Deze desktop stond in aanbieding in Aldi België vanaf 09/01/2013 en is nog in tal van filialen voorradig.

Indien het terugzetten naar de fabrieksinstellingen (zie handleiding) het probleem NIET oplost heb je een aantal mogelijkheden:

° je stapt terug naar het Aldi-filiaal waar je de PC kocht, legt de problematiek uit en neemt een andere PC mee naar huis.

° je stapt terug naar het Aldi-filiaal waar je de PC kocht, legt de problematiek uit en je vraagt je geld terug.

Aldi geeft 30 dagen -niet tevreden- omruil of geld terug garantie (bovenop de Medion garantie van 3 jaar)...je hebt alle redenen om er gebruik van te maken.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Heb hem dus teruggebracht naar de Aldi waar ik hem kocht. Ze waren vriendelijk en gaven zonder problemen mijn geld terug. De filiaalleider was zelf zo eerlijk om te zeggen dat er nog iemand de pc had teruggebracht met een gelijkaardig probleem. Laat Medion dan maar voor wat het is en heb deze pc besteld: ACER M3970-H67 bij Vanden Borre: Ruime keuze, makkelijk vergelijken en kopen

Lijkt me een degelijke pc voor mijn budget, al mocht de grafische kaart iets beter zijn.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Met een samenstelling hadden we voor dit budget een systeem op maat kunnen laten maken, met zeker een betere prijs / kwaliteit-verhouding.

Als je binnen dit topic verder geen vragen of problemen meer hebt, mag je dit onderwerp afsluiten door een klik op de knop +Markeer als opgelost die je links onderaan kan terugvinden…zo blijft het voor iedereen overzichtelijk.

Uiteraard kan je in geval van nieuwe/andere problemen steeds weer een nieuw topic openen…:top:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.