Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!


Log in om dit te volgen  
kape

Rekenen met Google (zoeken)

  Aanbevolen berichten

  Google heeft een aantal verborgen opties, en één daarvan is de Google calculator. Stel dat je wil weten hoeveel 25 procent van 10.000 is. Je kan de ingebouwde Windows-rekenmachine gebruiken, maar zo handig is die niet. Veel sneller is het om in Google gewoon 25 % of 10.000 in te typen en op Zoeken te drukken. Je krijgt meteen het resultaat. Op die manier kan je heel wat dingen berekenen, tot binaire sommen en cosinussen toe.

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Log in om dit te volgen  

  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.