Ga naar inhoud

Misse scherminstellingen oude pc


Endless
 Delen

Aanbevolen berichten

Hallo

Een tijdje geleden heb ik een oude pc proberen aan te sluiten op mijn oude televisie door middel van een S-video. Mijn pc herkende die tv en ik zette ook de instellingen in configuratiescherm er naar zodat die tv het primair beeldscherm werd. Daardoor schakelde de pc over van mijn gewoon beeldscherm naar mijn tv, maar ik kreeg niets op mijn tv. Ook op mijn gewoon beeldscherm kreeg ik niets meer.

Ik heb alles zo gelaten, en heb die pc sindsdien niet meer gebruikt, maar nu zou ik dus graag die pc opnieuw gebruiken (niet meer om aan de tv aan te sluiten maar voor gewoon gebruik). Als ik de pc opstart krijg ik eerst het normale opstart scherm van windows xp maar dan schakelt mijn pc, hoewel die niet aangesloten is aan die tv, direct over naar die tv omdat dat ingesteld staat als primair beeldscherm. Ik heb geen idee hoe ik die instellingen terug moet veranderen zodat mijn gewoon beeldscherm weer opnieuw werkt op mijn pc.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Het is me ondertussen gelukt om beeld te krijgen via de F8 toets en dan opstarten in VGA modus. Maar wanneer ik mijn resolutie wil aanpassen krijg ik direct geen beeld meer. Als ik daarnaast niet opstart in de VGA modus krijg ik opnieuw geen beeld. Hoe kan ik de instellingen zo zetten dat mijn monitor het primair beeldscherm wordt?

Link naar reactie
Delen op andere sites


Zoals je reeds deed met opstart en F8 en dan meteen met de rechtermuisknop op bureelblad klikken en schermresolutie of zo klikken en aanpassen.

Indien je geen goede schermresolutie kan je altijd weigeren wat Windows instelt.

(Eventueel configuratiescherm / beeldscherm of Nvidia of AMD/ATI)

aangepast door stegisoft
Link naar reactie
Delen op andere sites


Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...