Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

Misschien bedoelt u wel de 64 bit versie en dan vond ik onderstaand artikel hierover:

"64 bit XP en Messenger lusten elkaar niet"

Bloggers klagen over onjuiste berichtgeving

Frank Naessens

21 februari 2008

Bron: ZDNet

Op een officiële Windows Live Messenger-blog wordt aangekondigd dat de nieuwe 8.5-versie van de IM-client niet werkt op 64 bit Windows XP en Windows 2003 Server. Maar die bewering blijkt niet helemaal juist.

Jura, een Windows-ontwikkelaar, waarschuwt de 64 bit-gebruikers in haar post dat de definitieve versie van Messenger 8.5 niet werkt op haar besturingssystemen. Ook toekomstige versies van de IM-client zullen geen ondersteuning meekrijgen voor Windows XP 64 bit of Windows 2003 Server. Deze groep gebruikers wordt aangeraden om de terugkeer te maken naar Messenger 8.1.

Verschillende reacties maken ondertussen duidelijk dat dit niet helemaal correct is. Wie een 64 bit Windows XP-versie draait en het standaard meegeleverde installatiebestand van Messenger 8.5 omzeilt door het het .msi-bestand direct te installeren, krijgt het chatprogramma toch aan de praat.

Ondertussen is een blogger een petitie gestart tegen Microsoft en het Messenger-team om te protesteren tegen bovenvermelde berichtgevingen en om verdere ondersteuning voor 64-systemen te eisen van toekomstige versies van Windows Live Messenger.

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.