Ga naar inhoud

Trage WiFi verbinding


piet174

Aanbevolen berichten

Hallo allemaal,

Ook ik heb de laatste tijd last van een traag internet en vraag me af hoe dat zo gekomen is. Heb inderdaad pasgeleden een aantal windows componenten geupdated. Heb op desktop (Windows 7 Ultimate 32 bit) WiFi verbinding met Sitecom WL330 extender en beneden een Sitecom router (X4 WLR 4000). Lang was deze verbinding stabiel (10-12 MB/s) maar de laatste tijd varieert de down/upload snelheid zeer sterk. Heb het idee dat direct na het opstarten de snelheid even goed is (10-12 MB/s) en in de loop van de tijd steeds langzamer wordt (0,5- 2 Mb/s). Heeft iemand enig idee wat hier aan de hand kan zijn?

Link naar reactie
Delen op andere sites

daar kunnen velke oorzaken voor zijn. een paar losse flodders:

- zitten er geen (onbekende) andere gebruikers op die wifi die bandbreedte inpikken?

- al eens alles uitgezet, modem-router een minuut stroomloos, dan 'vanaf de muur' (modem-router-extender-pc) een voor een opstarten, helemaal doorstarten en dan pas volgende aan?

- kan ook in de pc zitten: in apparaatbeheer wifi-adapter verwijderen, pc opnieuw opstarten, en bij opstart wordt de adapter 'fabrieksnieuw' geïnstalleerd.

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.