Ga naar inhoud

Computer valt uit.


MsChaotic
 Delen

Aanbevolen berichten

Hey,

Ik heb een probleem met mijn computer, hij valt namelijk uit. We hebben hem al eens binnen gebracht in een computer shop, daar hebben ze niets gevonden nadat ze enkele onderdelen hebben vervangen en verschillende tests hebben gedaan. Ik wou eens proberen om alles gewoon er is van af te zwieren en alles opnieuw te installeren, maar ik weet wel niet hoe dat moet.

Is dit een goed idee van mezelf? Misschien iemand die wel weet wat er zou kunnen zijn met mijn pc? Alvast bedankt voor de moeite.

Mvg,

MsChaotic

Edit : Hier zijn de specs :

PC Helpforum moderator bericht:
afbeelding verwijderd omdat info over Windows activatie zichtbaar is
aangepast door clarkie
Link naar reactie
Delen op andere sites


Dag MsChaotic,

Die afbeelding die je geplaatst hebt is door mij verwijderd omdat er info staat over je Windows activatie.

Om de specificaties van je PC te kennen kan je onderstaande uitvoeren.

Download en installeer Speccy.

Speccy is er ook in Nederlandstalige versie, bij de installatie (of update) kan je de taal wijzigen van Engels naar Nederlands ... als je op het driehoekje klikt, krijg je een uitrolmenu waarin je Nederlands kan selecteren.

Wanneer, tijdens het installeren van Speccy, de optie aangeboden wordt om Google Chrome of Google Toolbar "gratis" mee te installeren dien je de vinkjes weg te halen, tenzij dit een bewuste keuze is.

Speccysetup_zps67a9e41f.png

Start nu het programma en er zal een overzicht gemaakt worden van je hardware.

Als dit gereed is selecteer je bovenaan " Bestand - Publiceer Snapshot " en vervolgens bevestig je die keuze met " Ja ".

In het venster dat nu opent krijg je een link te zien, kopieer nu die link en plak die in je volgende bericht. Zo krijgen we een gedetailleerd overzicht van je hardware.

Meer info over deze procedure lees je HIER.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ehm, ok. Maar ik veronderstel dat de specs nu niet zo belangerijk zijn. Heb trouwens is door wat andere topics gelezen, mijn pc is helemaal uitgekuist en heeft ook nog eens een extra ventilatie, dus aan die dingen kan het al niet liggen. Misschien ook handig om te weten is dat als hij uitvalt hij NIET opnieuw opstart tenzij ik het zelf doe.

Link naar reactie
Delen op andere sites


 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...