Ga naar inhoud

USB vraagt om formateren


VUUR
 Delen

Aanbevolen berichten

Hallo allemaal,

Als ik mijn usb pendrive op mijn pc aansluit komt gelijk de melding dat de usb prendrive geformateerd moet worden en ik kom niet voorbij die melding. Ik mijn USB niet formateren omdat ik hier belangrijke informatie op heb staan. Ik heb het al geprobeerd met het programma USBShow en ook via de cmd en dat lukt niet dus weet iemand hoe ik de bestanden anders van mijn usb kan halen?

Alvast bedankt.

Link naar reactie
Delen op andere sites


als een andere usbpoort op je pc ook niet wil lukken, is doorgaans de truc om de stick op een andere pc uit te lezen om je data veilig te stellen.

en als dat klaar is moet je de stick nauwkeurig via veilig verwijderen(!) uitpluggen. daarna is de kans groot dat die op je eigen pc ook weer gelzen kan worden.

Link naar reactie
Delen op andere sitesik vrees het allerergste voor (je data op) die stick als zelfs recuva er niks mee kan....

wat ik zelf nu nog zou nagaan is kijken of ie onder ubuntu nog wel iets prijsgeeft. ubuntu boekt af en toe(!) wonderbaarlijke resultaten met weigerende schijven.

ubuntu haal je: Download | Ubuntu Loco Nederland

brandt op een cd en start daarmee een pc op. na enige tijd komt de vraag of je ubuntu wilt uitproberen of installeren. je kiest dan uitproberen, want dan is je pc na de volgende herstart weer alles vergeten van ubuntu.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...