Ga naar inhoud

internet download manager


juulke6309

Aanbevolen berichten

een downloadmanager is volstrekt onnodig tegenwoordig.

vroeger misschien wel, toen downloads niet in een keer konden binnenlopen door trage verbindinge. de manager maakte mogelijk dat je de volgende dag weer verder kon vanaf waar de download was gestopt.

met de huidige snelle verbindingen doet zich dat af en toe nog voor bij trage torrents maar torrentclients hebben een eigen downloadmanager, en dus is een algemene downloadmanager nergens voor nodig, en zeker niet als je daar ook nog eens voor moet betalen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

'k deel een andere mening :-)

Mogelijk is het voor het downloaden-zelf niet nodig, maar ('k heb het zelf in gebruik):

- je downloadt verschillende keren tegelijk (waar je normaal één download binnenhaalt, haal je het nu in 8 fragmenten binnen die nadien aan mekaar gezet worden > dus het gaat stukken sneller)

- De meeste downloads kan je (als het moet) stil zetten en nadien gewoon hervatten

- bij een bestand dat mogelijk te downen is (vb je bekijkt een film) krijg je al direct een popupje of je het wenst te downloaden

- wil je later een bestand terug binnenhalen, dan ga je gewoon naar een lijst en met één klik haal je het opnieuw binnen

- het progje haalt ook moeilijk of niet te downloaden bestanden binnen (soms krijg je bij een film geen keuze van: Downloaden - IDM geeft meestal (niet altijd!) wèl de mogelijkheid ertoe.

Of die dingen voor jou een voordeel en de moeite waard zijn, moet je zelf beslissen.

Als je veel binnenhaalt vind ik het wel een gemak - maar het is dus betalend.

(betalend= legaal, 'ergens van het net halen' zonder te betalen = illegaal

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.