Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!


Log in om dit te volgen  
Freddy dp

Google chrome en gmail

  Aanbevolen berichten

  Ik heb windows 8.1 en bekijk mijn mails in gmail. Ik krijg elke keer de mededeling "synchronisatiewachtwoord bijwerken". In het volgende scherm moet ik dan een wachtwoordzin invullen, maar ik weet van geen wachtwoordzin? Verder zoeken maakt mij niet wijzer. Hoe los ik dit op?

  Freddy

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  In onderstaande link vindt je tips om je probleem op te lossen.

  https://support.google.com/chrome/answer/1181420?hl=nl

  Over de wachtwoordzin staat er volgende:

  Als u niet langer toegang heeft tot uw aangepaste wachtwoordzin, moet u de synchronisatie opnieuw instellen.

  1. Als uw gesynchroniseerde gegevens (bladwijzers, apps, enzovoort) beschikbaar zijn op uw lokale computer, logt u in bij Google Dashboard.
  2. Klik in het gedeelte 'Chrome Sync' op Stoppen en wissen. Met deze handeling worden de gegevens verwijderd van de servers van Google. Dit heeft geen invloed op de gegevens van uw lokale computer.
  3. Wacht een paar minuten voordat u inlogt bij Chrome en synchronisatie opnieuw inschakelt op uw computer.

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites
  Log in om dit te volgen  

  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.