Ga naar inhoud

Probleem Wifi-repeater


vrcarolien
 Delen

Aanbevolen berichten

Hallo

Een tijd geleden hebben wij een wifi repeater aangeschaft. Omdat de installatie niet lukte is deze al snel in de kast belandt, maar omdat ik geen wifi heb op de plaats waar ik studeer, wou ik 'm vandaag nog eens proberen installeren.

Hij is verbonden via WPS, de installatie leek eerst goed te gaan, alle lampjes brandden etc. Ik zag op mijn laptop een nieuw netwerk verschijnen, 'Wifi1', omdat dit er eerder niet opstond, ga ik ervan uit dat dit het netwerk van de repeater is.

Bij het verbinden gaf ik het wachtwoord van de modem (telenet) in, in de handleiding stond dat dit wachtwoord zou werken. Mijn laptop wilt echter geen verbinding maken, dus ik ga ervan uit dat het wachtwoord fout is. Heb het ook al met mijn iPhone geprobeerd maar zelfde verhaal.

Is er iemand die wijs wordt uit mijn uitleg en een oplossing weet voor mijn probleem?

Alvast bedankt!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik vind niet direct een handleiding voor uw reperator.

Normaal gezien moet je gedurende minstens 15 seconde op WPS knop drukken en dan wordt hij gereset naar fabriekstoestand.

Nu is het wel zo dat er 2 soorten reperator zijn.

De ene heb je één signaal voor Telenet + reperator en bij andere is dat 2 verschillende signalen namen.

Ik zou bij de eerste keer wat korter bij Telenet Wifi modem plaatsen en dan op WPS drukken zowel bij Telenet als bij reperator.

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.