Ga naar inhoud

Wifi heeft geen geldige ip configuratie


Angela
 Delen

Aanbevolen berichten

Zoals het onderwerp al meld, ik blijf de foutmelding houden wifi heeft geen geldige ip configuratie. Nu ben ik geen computer expert, maar weet wel google te gebruiken. Vele oplossingen die ze daar aandragen werken helaas niet. Nu heb ik wel gezien dat de volgende gegevens vaak nodig zijn om een probleem op te lossen. Ik hoop dat iemand mij kan helpen..

post-50855-1417706038,8021_thumb.png

Link naar reactie
Delen op andere sites


Ik heb Ziggo als internet provider, met het modem ubee evw 3200. Het gaat om een laptop van Toshiba de satelite c50dt-a-103. Ik heb 2 dezelfde laptops in huis en op de andere laptop doet het wifi netwerk het wel. Ook doet de laptop het bij andere mensen thuis op hun wifi netwerk. Ik heb eerder een goede wifi verbinding gehad op deze laptop, net na dat deze opnieuw was geinstaleerd. Ik heb de laptop met die reden ook al een paar keer opnieuw geinstaleerd. Echter na 1 a 2 keer gebruiken, na opnieuw instaleren, begint het probleem weer opnieuw.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Mijn wifi staat aan op de laptop. Heb mn antivirus programma (wat al op de laptop zat mee geleverd) verwijderd en de firewall helemaal uitgezet. Helaas is het probleem hier niet mee opgelost. Over 6 weken krijg ik een andere internet provider en hoop dat het probleem dan weg is. Want bij andere mensen thuis kan ik wel op het wifi netwerk zonder problemen.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Ga naar start - alle programma's - bureauaccesoires.

Zoek het icoon van het opdrachtprompt en klik er op met de rechter muisknop en kies dan in het lijstje voor uitvoeren als administrator om het opdrachtprompt te openen.

In het opdrachtprompt typ je ipconfig /all > c:\ipconfig.txt en druk enter.

Let op de spatie voor de / en voor en na de >.

C is de schijfletter van de systeemschijf; deze kan je aanpasssen indien de systeemschijf niet de letter C heeft.

Open de verkenner en klik op de C schijf.

Open het bestand ipconfig.txt en plak de inhoud in je volgend bericht of voeg het bestand ipconfig.txt toe aan je volgend bericht.

Hoe je een bijlage toevoegt aan een bericht, kan je lezen in deze handleiding.

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...