Ga naar inhoud

Ronddraaiende strandbal


Aanbevolen berichten

Regelmatig verschijnt er een draaiende strandbal. Als ik naar ‘n website ga dan duurt het enige tijd voordat die website geladen is. Het maakt niet uit welke website het is. Zou er iets met de harde schijf aan de hand zijn? Ik beschik over een Macbook pro met Yosemite als besturingssysteem.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Beste Hans25,

Het viel ons op dat deze vraag op meerdere fora werd gepost. Lees er even onze forumregels op na om te weten waarom we daar op PCH geen voorstander van zijn.

Door een dergelijke aanpak gaan de tips mekaar overlappen en ga je op den duur zelf de bomen door het bos niet meer zien. Tegenstrijdige adviezen zijn ook niet bevorderlijk voor een snelle oplossing.

Nu is het onze grootste bezorgdheid dat jij zo snel mogelijk tot een oplossing komt, zonder dat er dubbel werk wordt geleverd. Daarom zetten we dit topic (tijdelijk) "on hold", zo kan jij je ten volle concentreren op de reeds aangereikte tips op de andere fora. Indien er daar geen oplossing uit de bus komt, mag je één van onze moderatoren contacteren om je topic hier te heropenen.

PC Helpforum

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...