Ga naar inhoud

Skype en privacy


PcLeekk

Aanbevolen berichten

Ik heb een andere vraag met betrekking tot Skype. Mijn laptop is enkele dagen geleden gecrasht, dus ik heb hem vandaag binnen gedaan bij een hersteldienst.

 

Nu lees ik op internet dat gesprekken & foto's etc. van Skype opgeslagen worden op de harde schijf. Betekent dit dat de persoon die mijn laptop herstelt zomaar al mijn gesprekken kan lezen, want ik heb Skype etc. de afgelopen jaren veel gebruikt en nooit de gesprekgeschiedenis gewist... Vanuit privacy standpunt vind ik dit maar niets. Graag reactie, misschien kan ik de laptop nog snel terughalen voordat ze eraan beginnen... 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi PcLeekk,

Ik heb je een eigen topic aangemaakt: je eigen problemen posten in een reeds bestaand topic is niet erg netjes, bovendien zorgt dergelijke aanpak voor verwarring en verlies van het overzicht.

 

Wanneer je hebt gekozen voor automatisch inloggen bij Skype (dus: geen wachtwoord ingeven bij het openen van Skype) dan is dat inderdaad allemaal vrij toegankelijk voor "Jan en alleman".

aangepast door Asus
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ok, excuses voor de foute plaatsing van de post.

 

Alvast bedankt voor je antwoord, maar dit is niet helemaal wat ik bedoel. Ik heb een wachtwoord voor mijn Skype account, dat is het probleem niet. Ik heb nu echter gelezen dat je via de c schijf, documents and settings, ook toegang zou kunnen krijgen tot je gesprekken etc. Ik was hiervan niet op de hoogte dus ik vraag me af of die gesprekken etc. dan ook vrij toegankelijk zijn zonder in te loggen op Skype.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.