Ga naar inhoud

Mij systeem is nu geupdatet


LuRoy

Aanbevolen berichten

Beste mensen,

 

Ik heb via bepaalde driver updater alle mijn systeem-drivers geüpdatet,

en ben nu aangenaam verbaast, met zeer goede draaiende alle nieuwe drivers ...

Alles werk gewoon PERFECT en opmerkingen heb ik absoluut niet, opmerkingen niet maar slechts maak ik me druk over een questie

tussen alle die drivers was ik ook nieuwe audio Realtek High Definition Audio Driver gekregen, nu heb ik dus langs standaard geluid-spreker zoals die ook altijd was

een nieuwe ook tekentje van Realtek luidspreker gekregen, via die kan ik ook geluid aanpassingen maken enz..

Mijn vraag is nu, is het niet zo dat ik zal moeten een audio ( oude driver bedoel ik ! ) driver verwijderen ??

 

:blush: Ben nieuw hier en weet niet zeker of mijn vraag hier hort of ergens anders verplaatst moet worden ? 

Link naar reactie
Delen op andere sites

fijn dat alles perfect werkt, dat wil nog wel eens grandioos mislopen bij inschakelen van 'bepaalde driver updater'(s)....

als er geen problemen zijn zitten oude en nieuwe drivers elkaar niet in de weg. zo laten dus, want als je gaat rommelen maak je wellicht meer stuk dan je lief is.

tip: ik zou die driver updater nu deïnstalleren. doorgaans zorgt dat soort software voor ellende, omdat het steeds vooraan wil staan in de opstartlijst en constant bandbreedte inpikt op zoek naar updates (en wie weet wat er dan allemaal wordt meegezonden vanaf jouw pc).

zolang de boel perfect werkt heb je dat helemaal niet nodig.

en komt er een nieuw driver probleem, ga dan even naar de site van de hardwarefabrikant.  

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Jaa tis ook zo, en heb ik altijd met succes's zelf handmatig drivers via hardware-fabrikant gezocht ( 'tis enorm zenuwslopend ! en niet altijd mogelijk alles te vinden is ! :( ) ..

Deze keer uit nieuwsgierigheid heb zo gedaan, en weer met succes's was met mijn geregistreerde ( betaalde ! ) Microsoft ook partner '' SysTweak Advanced Driver Updater ''..

Je zet me nu in de waar ook, :) volgens mij nu na met succes's alle drivers dat ik geüpdatet heb, driver-updater niet meer als installatie in PC nodig is ?

En uiteindelijk ik wou ook weten wat nu met die twee luidspreker tekentjes allebei zijn zichtbaar en niet te verbergen zijn ze, als ik alleen maar in een instellingen toepast

moet ik aan andere of hoef ik niets meer doen ??

Link naar reactie
Delen op andere sites

Een goede bron voor elke denkbare driver is deze website

http://driverpacks.net/

 

Na het downloaden van de driverpacks (en het uitpakken) is het raadzaam om de drivers via het apparaatbeheer te laten zoeken naar een nieuwe versie, en dan zelf handmatig deze map als locatie op te geven (dus niet automatisch laten zoeken).

 

Zoals Falstring aangeeft zijn deze programma's die drivers zoeken en installeren bijna altijd een bron van ellende in plaats van dat ze iets goeds doen!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb helemaal geen problemen met draaiende systeem of met nu nieuwe drivers of zo ... ;)heb alleen maar een aangename verbetering en die wil ik niet veranderen meer !

En heb ik alleen maar aangegeven dat ik nu nadat ik mijn systeem geüpdatet heb, een nieuwe luidspreker gekregen heb via welke ik ook audio instellingen en aanpassingen kan maken ...

maar omdat ik nog steeds standaard audio luidspreker naast heb vroeg ik me af ....... :blush: of dat kwaad kan ??

Vroeg ik helemaal geen hulp of tip hoe je wat updaten kan, dat wet ik zelf ook hoe dat moet lieve mensen ( kijk mijn boven # commentaar ) ...

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.