Ga naar inhoud

VirtualDub


snowi

Aanbevolen berichten

Ik heb VirtualDub  1.10.4 gedownload.

Maar telkens ik een AVI bestand wil openen, krijg ik het volgend venster te zien. (zie onder)

 

En wat ik ook probeer ...met mijn beperkte kennis (zo heb ik o.a. “K-Lite_Codec_Pack_1135_Full” ook gedownload en de PC heropgestart, het wil niet lukken.

Wel hetzelfde bestand geconverteerd naar MPG lukt wel om te openen, doch na bewerking van het testfilmpje, kan ik dat dan weer niet saven naar AVI.

 

NB Voorheen gebruikte ik Windows Movie Maker doch na Win XP, naar mijn mening, te omslachtig geworden om mee te werken in Win 8.1, om alleen maar enkel een filmpje te knippen en te saven.

post-20197-0-01322800-1439282303.jpg

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...

Hoi snowi,
 

Het valt op dat je je vraag op meerdere fora post, lees er even onze forumregels op na om te weten waarom we op PCH geen voorstander van zijn van het gelijktijdig posten vragen op meerdere fora.

Het is uiteraard onze grootste bezorgdheid dat jij zo snel mogelijk tot een oplossing komt, daarom gaat dit topic "on hold" zodat jij je ten volle kan concentreren op de vragen / tips op het andere forum..

 

Succes !

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.