Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!


Log in om dit te volgen  
Asus

Help, mijn e-mailadres verstuurt spam!

  Aanbevolen berichten

  Niemand krijgt graag spam. Je maakt jezelf er dan ook niet populair mee als er ineens vanaf je e-mailadres allerlei spam verstuurd wordt. Bovendien krijg je zelf een lading e-mails terug die niet verzonden konden worden omdat het adres niet (meer) bestaat. Wat kun je hieraan doen?

   

  Klik hier om het volledige artikel te lezen.

   

  Bron: computertotaal.nl

   

  Bijkomend aan de tips beschreven in het artikel is het aangewezen een RSIT-logje te produceren en dit te posten in een nieuw topic in het subforum Bestrijding malware & virussen.

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Gast
  Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  Log in om dit te volgen  

  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.