Ga naar inhoud

verbindingsproblemen na installatie windows 10


Kurtt

Aanbevolen berichten

Bij Windows 7 ging internet soepel op de laptop, maar na de installatie van windows 10 niks dan problemen. Enkele websites gaan nog maar open. Bij google.be zegt hij altijd "De pagina die u wilt bekijken kan niet worden weergegeven omdat de echterheid van de gegevens niet kan worden geverifieerd". De problemen doen zich bij alle browsers voor: firefox, opera.  Bij Opera zijn er ook verbindingsproblemen (websites laden duurt erg lang en nadien de foutmelding), ... en google is er ook niet op te openen.

 

Hij heeft Avast 10.3.225. Mogelijk heeft het te maken met de optie "https scans inschakelen" in Avast, dat je dan tijdelijk moet uitschakelen? Maar dit is een beveiligingsrisico?

 

Nog tips waaraan de verbindingsproblemen/netwerkproblemen kunnen liggen? De problemen kwamen allemaal na de installatie van windows 10. Komt er een nieuwe build uit van Avast?

aangepast door Kurtt
Link naar reactie
Delen op andere sites

Het probleem is opgelost door relatie accounts van zoon/ouder (familieaccount) te verwijderen:

 

http://windows.microsoft.com/nl-be/windows-10/how-to-remove-someone-from-microsoft-family-settings

 

Nu gaan de websites terug. Avast kan dus niet goed om met familieaccounts en beveiligt deze ? (ssl websites)

aangepast door Kurtt
Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.