Ga naar inhoud

Jozef Van Mol

Aanbevolen berichten

Hallo, krijg al geruime tijd de vraag vanuit W om W10 te installeren. Twijfel echter om het te doen uit schrik problemen te krijgen met reeds geinstalleerde software : VirtualDJ, Nero mediahome, audacity, switch soundfileconverter  en iTunes.VirtualDJ zegt zelf geen probleem te hebben rest nog de anderen natuurlijk, alvast bedankt voor de reacties, grtjs Jos;-).

Link naar reactie
Delen op andere sites

Als je tevreden bent van je huidige Windowsversie, dan is er geen enkele haast bij een eventuele upgrade naar Windows 10 … W10 biedt voor de meeste Windowsgebruikers geen enkele meerwaarde, integendeel zelfs.

 

De kans is vrij groot dat alles vlot verloopt, maar het kan ook anders : zie ook de talrijke topics in het Windows 10 subforum.

 

Zo kan je bijvoorbeeld momenteel software op je systeem hebben die niet compatibel is met W10, Windows Media Center verdwijnt, er zijn geen desktop gadgets in W10, er is geen mediaplayer aan boord (kan je oplossen met o.a. VLC-mediaplayer), mogelijk stuit je op dit moment nog op niet compatibele drivers (kan je checken op de website van je laptopfabrikant), etc.

 

Gratis upgraden naar W10 kan nog tot 29 juli 2016 en bovendien wordt jouw W8.1 nog ondersteund tot 10 januari 2023 (!!!).

 

Ook “gratis” heeft zo zijn prijs en in dit geval is dat toch wel je privacy.

 

Ga je vroeg of laat aan de slag met Windows 10, maak dan een image van je huidige besturingssysteem zodat er een terugkeer mogelijk is ... er zijn meerdere mogelijkheden hiervoor:

 

http://www.pc-helpfo...ium-reflect-v6/

 

http://www.pc-helpfo...11-handleiding/

 

http://www.pc-helpfo...do-backup-free/

 

http://www.pc-helpfo...an-je-computer/

 

Ik zou dus op zijn minst nog gedurende een 8-tal maanden de kat uit boom kijken - hopelijk zijn tegen dan de meeste problemen achter de rug - maar de uiteindelijke beslissing ... die laat ik aan jou. ;)

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.