Ga naar inhoud

Laptop c schijf is vol


pola

Aanbevolen berichten

  • Reacties 59
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Geplaatste afbeeldingen

Kan je bericht #40 nog eens lezen, eventueel meerdere keren als dat nodig mocht zijn.

 

- je hebt een lijst met de opstarters gemaakt, maar die werd niet gevraagd ... er werd een lijst met de geïnstalleerde programma's gevraagd.

 

- er stonden drie opdrachten in bericht #40: de eerste werd correct correct uitgevoerd, de tweede werd fout uitgevoerd en de derde, die werd niet uitgevoerd.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Goed zo.

 

Maak nu eerst een nieuw herstelpunt aan ... als dat goed verlopen is mag je CCleaner openen.

 

In CCleaner navigeer je via Gereedschap -> Systeemherstel ... hier verwijder je alle herstelpunten behalve de twee bovenste (= de recentste twee).

 

Als het verwijderen van de herstelpunten succesvol verlopen is navigeer je terug naar Systeembeveiliging, zie de afbeelding die je hierboven hebt gepost.

 

Sleep (met je muis) de schuifregelaar naar links zodat je het schijfruimtegebruik wijzigt van 16.43GB naar 7.5GB ... bevestig deze wijzigingen door eerst op Toepassen en dan op OK te klikken.

 

56fbe477a87ae-post-5319-0-83539800-14593

Link naar reactie
Delen op andere sites

In een volgende stap gaan we nog wat opruimen, neem daarvoor de info door die je via deze link kan bekijken.

 

Je gaat dus via Start -> Computer -> rechtsklik op je C-schijf -> kies in het menu dat zich opent helemaal onderaan voor Eigenschappen ... er zal zich nu een kleiner extra scherm openen (= 1e afbeelding uit de link).

 

Je mag eerst alles aanvinken bij Te verwijderen bestanden ... dan klik je op de knop Systeembestanden opschonen.

 

Er wordt nu berekend hoeveel ruimte er kan vrijgemaakt worden ... dan opent zich terug een scherm (= 2e afbeelding uit de link): ook hier mag je bij Te verwijderen bestanden alles aanvinken, nadien klik je op OK.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.